KNEZA OD SEMBERIJE 10a, 11000 BEOGRAD   PON - PET 9:00 - 17:00Responsive image

Mi garantujemo za Vaš uspeh!
Organizacija događaja

Organizacija događaja predstavlja značajan način komunikacije sa potencijalnim klijentima i poslovnim partnerima. Poruke se tim putem prenose direktno, a isto tako se dobijaju i povratne informacije od javnosti kojoj su upućene.

Uspešno realizovan događaj privlači pažnju medija, poboljšava Vašu poziciju na tržištu i dovodi do povraćaja investicije. Žižgin Vam može ponuditi asistenciju na više nivoa. Možemo stvoriti realno okruženje, prostor u prostoru i vizuelnu oblogu mesta na kojem se dešava Vaša konferencija ili korporativni skup.

Obezbeđujemo celokupan paket koji počinje porukom na ulazu, vodi posetioce do mesta dešavanja, a zatim nastavlja sa informacijama uz diskusiju, predavanje, ručak ili večeru. Preporučićemo Vam lokacije, odabrati prostor i opremu, obezbediti putne i smeštajne aranžmane za učesnike, i medijski pokriti događaj.

Garancija za naš rad predstavlja niz sajmova, konferencija i skupova najvišeg ranga koje je Žižgin tim uspešno organizovao u zemlji i inostranstvu.

FREI 2010,Przno

Međunarodni forum upoznajte Srbiju

Regionalna ministarska konferencija jugoistočne Evrope 2009, BGD

Transnafta Radna večera, pc Ušce

Drugi Međunarodni sajam fine hrane i pića, Culinaria fine food, održan je od 28. do 30. septembra 2011....... ...............