KNEZA OD SEMBERIJE 10a, 11000 BEOGRAD   PON - PET 9:00 - 17:00

Žižgin

Brza izložbena rešenja

Brza izložbena rešenja

Žižgin je poznat po tome da nudi rešenja za izlaganje brže nego bilo ko drugi, i po rešenjima koja su mnogo fleksibilnija od drugih.

Delotvoran sajamski nastup zavisi od dobrog planiranja. Prepustite kompletan dizajn Vašeg nastupa našem profesionalnom i kreativnom dizajn timu.Ipak, današnje društvo “na zahtev” traži sve brža rešenja, to je razlog što smo stvorili paletu proizvoda koji su Vam dostupni i koji su spremni kada ste i Vi spremni da stavite svoje poslovanje na tržište. U srži svega je BRZINA.

Po prvi put izložbeni sistem Vam donosi rešenje za zahteve male i srednje veličine štanda, brzim snabdevanjem i jednostavnom instalacijom.Impresivan i funkcionalan štand je važan deo uspeha Vašeg nastupa, kao što je jednako važno da osoblje tog štanda koristi na najbolji način njegove karakteristike u cilju interakcije sa klijentima.


Pharmanova

Brzi izložbeni sistemi Vam donose rešenje za zahteve male i srednje veličine štanda, brzim snabdevanjem i jednostavnom instalacijom. Tzv Compact display proizvodjača Nimlok ltd nudi velike mogućnosti kombinovanja oblika, duzina I visina svojih modula.

Generic placeholder image

Cosmic Development

Kombinacija štampe grafičkog rešenja I nekoliko komada namestaja pretvaraju izložbeni prostor u atraktivni ambijent, a sve to onda kada Vam je potrebno instant rešenje za vaše profesionalno predstavljanje.

Generic placeholder image

Natura Siberica

Sve su češće potrebe za promocijom Vašeg Brenda ili poslovanja u okviru javnih prostora koji vrve od posetilaca, štand Natura Siberice je nadogradjena verzija brzog izložbenog rešenja

Generic placeholder image

...... ...............