KNEZA OD SEMBERIJE 10a, 11000 BEOGRAD   PON - PET 9:00 - 17:00
Responsive image

LED ekrani

Našim mobilinim sistemima možete kreirati displeje velikih dimenzija montiranih u vrlo kratkom roku. Mobilni sistemi Vam omogućuju da sa malim naporima napravite veliku prezentaciju Vaše kompanije.

Žižgin Vam nudi Nimlokove banere u vidu roll-up displeja i kompakt konstrukcija, kao brzo i jednostavno rešenje za Vaš nastup.

Baner displej-roll up

Baner displej nudi brzo i lako rešenje za instant promociju ili oznaku mesta prodaje. Ova samostojeća reklama je malih transportnih dimenzija, jednostavna za montiranje i demontiranje.

Zahvaljujući tenzionom mehanizmu, grafika se jednostavno izvlači i uvlači u kućište roll up-a. Po potrebi je moguće zameniti grafiku na baneru, a konstrukcija se može koristiti više puta. Dolazi u praktičnom pakovanju u torbi sa ručkom.

Pop up displej-compact

Kompakt omogućava maksimum pokretljivosti i može biti integrisan u veći izložbeni štand, stvarajući neprekidnu grafičku površinu za pozadinski zid. Lagan i jednostavan za montažu.

Kroz standardnu dubinu i visinu kompakt displej omogućava integrisanje krivih i ravnih delova u jedinstvenu izložbenu formu, dajući neograničen broj vizuelnih mogućnosti....... ...............