KNEZA OD SEMBERIJE 10a, 11000 BEOGRAD   PON - PET 9:00 - 17:00

Modularni štandovi

Žižgin

Modularni štandovi


Žižgin modularni štandovi su dizajnirani sa stalnim razmišljanjem o fleksibilnosti i višestrukoj upotrebi. Mogu se lako rekonfigurisati u cilju prilagođavanja novim lokacijama i sajamskim izložbenim prostorima.

Vaš štand može rasti onako kako rastu Vaše poslovne mogućnosti i potrebe, a za manje učestale potrebe za izlaganjem možemo Vam ponuditi iznajmljivanje štanda kojim ćete postići maksimalan učinak bez značajnog ulaganja ili dugoročne obaveze.

Njihova prednost je modularnost uz mogućnost prilagođavanja specifičnim zahtevima nastupa, trenutne ideje nastupa, krilatice kompanije ili kampanje koju u datom trenutku vodite. To daje mogućnost da Vaš štand već pri sledećem vašem nastupu može izledati potpuno drugačije.


Impresivan i funkcionalan štand je važan deo uspeha Vašeg nastupa, kao što je jednako važno da osoblje tog štanda koristi na najbolji način njegove karakteristike u cilju interakcije sa klijentima.
Mozzart ICE Totaly GaMING, London, 2011

Još jedan primer modularnog štanda od elemenata iz Nimlok ltd palete proizvoda koji su svetski lideri u proizvodnji opreme za sajamske štandove. U kombinaciji sa dobrim grafičkim rešenjem impresivni vizuelni utisci nastupa ne izostaju .

Generic placeholder image

Sajam turizma Beograd, Montenegrostars, 2010

Montenegro stars hotel group na celu sa hotelom Splend je predstavio svoju ponudu na štandu koji oblikovno I po materijalizaciji pripada štandu modularnog tipa . Grafički je naglašena glavna tema nastupa u vidu promocije spa turizma

Generic placeholder image

Sajam automobila, Porsche leasing, Beograd, 2011

Jos jedan primer modularnog standa od elemenata iz Nimlok ltd palete proizvoda koji su svetski lideri u proizvodnji opreme za sajamske standove. U kombinaciji sa dobrim grafickim resenjem impresivni vizuelni utisci nastupa ne izostaju .

Generic placeholder image